De Nederlandse Burger Partij (DNBP)

samen staan we sterk

Vraag hier uw lidmaatschap aan

Beste bezoeker, DNBP is een burger-initiatief welke een weg zoekt naar de officiële oprichting. Dit zal augustus 2019 gaan worden. DNBP heeft na oprichting een betaald lidmaatschap van €15,- per jaar! Het gratis lidmaatschap blijft tot aan 30-08-2019 natuurlijk helemaal gratis!

Hierna krijgt u de vrijblijvende keuze om betaald lid te worden van deze partij!


Hoe werkt het?

Vraag nu uw lidmaatschap aan om kennis te maken met onze partij! Dit is geheel gratis en dat blijft ook zo tot aan de officiële oprichting augustus 2019. Geen nood, want u krijgt bij oprichting de keuze om lid te blijven voor een bedrag van €15,- per jaar of we schrijven u kosteloos uit als lid van DNBP. Er zitten dus echt geen kosten aan verbonden! DNBP geeft u tot aan de oprichting de mogelijkheid om ons te ontdekken en dat doen we met dit gratis lidmaatschap. Zo is het wel heel vernieuwend en eerlijk voor u als burger om er achter te komen wie we zijn en wat we doen, en wat we willen bereiken binnen onze landsgrenzen. Doe mee en draag uw steentje bij aan een echte volkspartij! Word nu lid van De Nederlandse Burger Partij (DNBP)!
Vul het aanvraagformulier in en onze secretaris neemt spoedig contact op 


 


Alle informatie word verzameld voor specifieke doeleinden met betrekking tot het lidmaatschap bij De Nederlandse Burger Partij (DNBP), zoals opgenomen in onze privacyverklaring. Persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden en enkel verwerkt door DNBP op een ledenlijst zolang u geregistreerd lid bent. Alle informatie word via een beveiligde verbinding verzonden en DNBP slaat deze gegevens beveiligd op! Onze privacyverklaring is te downloaden vanaf deze website onder tab downloads!