De Nederlandse Burger Partij (DNBP)

samen staan we sterk

Vraag hier uw lidmaatschap aan

Beste bezoeker, DNBP is een burger-initiatief welke een weg zoekt naar de officiële oprichting. Dit zal augustus 2019 gaan worden. DNBP heeft na oprichting een betaald lidmaatschap van €15,- per jaar! Het gratis lidmaatschap blijft tot aan 30-08-2019 natuurlijk helemaal gratis!

!Hierna krijgt u de vrijblijvende keuze om betaald lid te worden van deze partij!


Hoe werkt het?

Vraag nu uw lidmaatschap aan om kennis te maken met onze partij! Dit is geheel gratis en dat blijft ook zo tot aan de officiële oprichting augustus 2019. Geen nood, want u krijgt bij oprichting de keuze om lid te blijven voor een bedrag van €15,- per jaar, of we schrijven u kosteloos uit als lid van DNBP. Er zitten dus echt geen kosten aan verbonden! DNBP geeft u tot aan de oprichting de mogelijkheid om ons te ontdekken en dat doen we met dit gratis lidmaatschap. Zo is het wel heel eerlijk en vernieuwend voor u als burger om er achter te komen wie we zijn en wat we doen, en wat we willen bereiken binnen onze landsgrenzen. Doe mee en draag uw steentje bij aan een echte volkspartij! Word nu lid van De Nederlandse Burger Partij (DNBP)!
Vul het aanvraagformulier in en onze secretaris neemt spoedig contact op 


 


Alle informatie word verzameld voor specifieke doeleinden met betrekking tot het lidmaatschap bij De Nederlandse Burger Partij (DNBP), zoals opgenomen in onze privacyverklaring. Persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden en enkel verwerkt door DNBP op een ledenlijst zolang u geregistreerd lid bent. Alle informatie word via een beveiligde verbinding verzonden en DNBP slaat deze gegevens beveiligd op! Onze privacyverklaring is te downloaden vanaf deze website onder tab downloads!

 

 

Steun ons! Word lid, donateur of vrijwilliger!

Wij zoeken steun bij het volk, de burgers van Nederland, maar ook bij overige partners uit andere landen. Ieder die ons steunt zal bijdragen aan een beter Europees beleid! De huidige unie moet worden afgeschaft, een stapje terug doen om vervolgens weer vooruit te kunnen gaan. DNBP wil terug naar de EEG constructie, een Europa gebaseerd op economische samenwerkingen, wij willen geen super-unie!!

Daardoor voelen wij ons eensgezind met het volk van Europa, mensen staan overal op, ze zijn het niet nog langer eens met de gevestigde orde, denk aan Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Finland! 

Samen brengen we verschil, samen staan we sterk!