De Nederlandse Burger Partij

vereniging van burgers maakt kracht voor verandering 

Lidmaatschap DNBP

Beste bezoeker:

Wanneer u lid wilt worden kan dit natuurlijk het gehele jaar door, echter ons lidmaatschap loopt van de maand mei tot aan de maand mei van het volgend jaar. Word u eerder lid betaalt u een kalenderjaar plus de resterende maanden, word u later lid dan betaalt u een kalenderjaar min de maanden die verlopen zijn. Ons Lidmaatschap bedraagt maar liefst € 12,50 per jaar.

Wanneer u lid wordt kunt u er voor kiezen om een actief lid te worden of een ondersteunend lid. Als actief lid kunt u bijvoorbeeld de gemeenteraad in, de provinciale staten in of meedoen op de lijst van de tweede kamer verkiezingen. Als ondersteunend lid kunt u partij doelen ondersteunen door mensen op de hoogte te brengen van DNBP, mee helpen tijdens campagnes of gewoon stemmen op onze kandidaten.

Mocht u lid willen worden dan helpt u Nederland weer een politiek stukje beter te worden. DNBP is namelijk een ambitieuze partij met het belang van de gewone burger voorop gesteld! DNBP is absoluut geen partij zoals andere partijen, want de partij bestaat uit burger politici. Mensen zoals u en ik! Mensen die ook echt een baan hebben en daardoor midden in de maatschappij staan. Wij gaan niet zoals de elitaire politici vanuit een ivoren toren spreken. DNBP heeft het plan om de macht terug te geven aan het volk! Onder andere door bindende referenda, uittreding van de EU en door te investeren in zorg en veiligheid! Spreekt dit u ook aan? Doe dan mee en laten we samen met u echt iets gaan doen voor ons land! Als lid maakt u de dienst uit in onze democratische partij! Schrijf u daarom vandaag nog in en word lid.

 

 

Lidmaatschap stoppen? 

Een lidmaatschap kan schriftelijk of per e-mail opgezegd worden onder vermelding van uw gegevens en uw lidmaatschapsnummer. Ook vragen wij u vriendelijk om de redenen van beëindiging, uiteraard is dit niet verplicht. Deze informatie kunt u schriftelijk of per mail toezenden aan het correspondentie adres van DNBP.

Deze kunt u vinden onder kopje contact op onze website. 

 

Vul onderstaand formulier in om een lidmaatschap aan te vragen

Vult u bovenstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.